Saját bloglista

További blogok


TOVÁBBI fullextra BLOGOK:


HUMOR, VERS, GONDOLAT…

Humoros írásomat adták már elő rádiókabaréban, de elsősorban magamnak írogattam eddig. Bár terveim között szerepel egy 1,5 órás, többszereplős színházi előadás is, melynek anyagát félten őrzöm, de még ez várat magára. Addig is, ami abba nem fér bele, majd megjelenik itt. Igyekszem más ötletekkel is színezni az rovatot. Elindítottam egy régen nagyon népszerű sorozatot a Tücsök és bogarat, ami sajtó bakikat vadászik.

Gyerekkorom óta írok verseket, graffitiket, vagy csak jutnak eszembe érdekesnek tűnő gondolatok. Verseket csak szerelmesen, csalódottan, nagy örömben vagy nagy bánatomban tudok írni. A felrakott verseim  keletkezésében akár 10 éves eltérés is lehet, így semmiképp se tükrözik a jelenlegi lelkiállapotomat. Egyszerűen csak szerettem volna megosztani másokkal is. 

Blog elérhetősége: http://mindenamieszembejuthat.blogspot.com/
De természetesen a főoldalról is elérhető. (Blogok litájában)

POLITIKAI BLOG
neszavazzram = politika és gazdaság kontra (VS) fullextra

Mindenkinek van véleménye a politikáról, gazdaságról és a többi embert érintő dolgokról, így nekem is! A „neszavazzram” blog azért jött létre, mert szerintem a politikát jobban is lehetne csinálni és talán kívülállóként őszintébb véleményt mondhatok, alakíthatok ki. Persze nem kell, és nem is lehet minden gondolatommal, megállapításommal egyetérteni, de éppen ezért van lehetőség megjegyzést írni a cikkeimhez. Milyen jó is lenne, ha a politikusokat se csak 4 évente értékelnék egy szavazással, hanem akár naponta lehetne megjegyzéseket küldeni nekik. Nem vagyok párttag és nem vagyok agitátor sem, így nem fogok minden nap politikai témájú cikket írni. Csak akkor jártatom a számat, ütöm a billentyűket, ha olyat olvasok, hallok vagy tapasztalok, ami nem tetszik, vagy az olvasóim vetnek fel egy-egy érdekes témát.

Blog elérhetősége: http://neszavazzram.blogspot.com/
De természetesen a főoldalról is elérhető. (Blogok litájában)

HETI BULVÁR

Hetente közzéteszem a kedvenc híreimet és ha van időm, magam is utána járok egy-egy érdekesebb sztorinak. Itt a saját írások mellett források megjelölésével, szemezgetek az Internetről is.Blog elérhetősége: http://fullextra-bulvar.blogspot.com/
De természetesen a főoldalról is elérhető. (Blogok litájában)


KÉPEIM

Ha van időm nyaralni vagy látok egy érdekesebb témát, akkor szívesen fotózom. Az évek során készített képek közül választottam ki néhányat hogy bemutassam neked is. Nekem kedvesek valamiért és úgy gondoltam talán neked is örömet okozna, ha felraknám egy blogba gyűjtve őket.Blog elérhetősége: http://fullextra-photo.blogspot.com/
De természetesen a főoldalról is elérhető. (Blogok litájában)

VIDEÓ

Ha van időm, akkor szívesen videózom is. Az évek során készített anyagokból választottam ki párat, hogy bemutassam neked. Nekem kedvesek valamiért és úgy gondoltam talán neked is örömet okozna!


Blog elérhetősége: http://fullextravideo.blogspot.com/
De természetesen a főoldalról is elérhető. (Blogok litájában)


Menj a főoldalra és bármelyik indítható egyetlen kattintással! 
(Vagy itt egy picit lejjebb!!)

Tetris