Saját bloglista

Zimány Linda Blog

Milyen a nő? 

Ezt próbálom megfejteni! Van egy fiatal, szexi, gondolatait és cselekvéseit a Twitteren állandóan megosztó, ismert szőkeség, akinek rendszeres olvasója lettem. Zimány Lindát - mert kiről másról lenne szó - volt idő, hogy csak a magyar Britney-ként emlegették, de határozottan állíthatom, azóta kilépett kétes hírű alteregója árnyékából. Ami annak ellenére sem volt könnyű, hogy Britney-t láthattuk részegen, bugyi nélkül, na meg kopaszon is, ugyanis a dagadt hátsója akkora árnyékot vetett, hogy abból kilépni nem volt semmi! Nem beszélve arról, hogy bár majdnem elvesztett mindet, beleértve a gyerekeit is, csak összedrótozták a világhíres mamikát. A dögösségi mutatóit megemelve lefaragtatták túlsúlyát. Kés alá fektetve a maradék hibáktól is megszabadították és legvégül visszaparancsolták szőke hosszú haját is a helyére. Énektanárhoz járatták, - meg gondolom - kapott néhány anyai pofont is. Eredmény: kiadták új lemezét és ismét imádni kezdték rajongói.

Eközben a mi modell lányunkról nem igazán mondhatjuk, hogy a csapból is ő folyna. Kétszer megmutatta ugyan tökéletes alakját a Playboyban, de párkapcsolatában nem voltak nagy kilengések, így botrányok se kísérték az elmúlt éveit. A haját se vágatta le kopaszra és bugyiját se akkor dobta le, amikor csak a paparazzi-k fotózták. Volt műsorvezető, tervezett pólókat, de eltekintve egy-két tévés szerepléstől alig hallottunk róla valami extrát. Valami zaftosat!! Akkor mégis mi az érdekes benne? Egyrészről lehet úgy is az árnyékból a fényre állni, hogy nem csapunk botrányszelet magunk körül, másrészről annak ellenére, hogy tudatosan igyekszik építeni a modell karrierjét, egyetemre is jár. Én pedig tisztelem azokat a nőket, akik gyönyörűek, de a fejükbe is töltenek, nem csak szilikont a mellükbe. Persze Linda ízig vérig nő, okos, de mégiscsak szőke nő, aki érzékeny a világ rezdüléseire és mindenről van véleménye. Ezért nem meglepő, hogy mobilját összekapcsolta a Twitterrel. Linda naponta többször is beszámol arról hol van, éppen mit csinál vagy gondol. Ezt igyekszem férfi szemmel látni, láttatni, megérteni és talán megfejteni is. Mert azt mondják, annyira férfi a férfi, amennyire nő az, aki belép a szobába! Minden megjegyzése témát ad számomra egy újabb cikk megírásához. Tehát Linda ír egy SMS-t a Twitterre és én cikkben válaszok rá. Remélem te is figyelemmel követed majd, nap-mint nap.


Lindás Blog címem: http://milyenano.blogspot.com ezt másold be vagy ha visszamész a fő oldalra, keresd meg a Blogjaim felsorolásában Lindát és kattints a blog címére!

Tetris